Monday, May 7, 2012

.: Bagai Di pam2 ! :.

arrrgghhhh!!!! berat naik mendadak betul la pregnant kali ni... mcm ni, mesti kena pot pet ngan nurse selasa ni... ;(

mana taknya, 3-4 bulan aritu berat bdn naik 1-2kg je dr sebelum pregnant sbb mual + selera mkn kurang, tp dah lepas 4 bln, sekejap2 rs lapar... haihhhhhhh

dlm ms sebulan naik 4 kg ++! target berat takmo la over dr ms pregnantkn iffah, huhu 

persiapan tuk new baby dah beli sikit2,tapi  baju 1 pun tak beli lagi, sekali ngan iffah nya baju la tuk raya.. sekali harung.. sbb lately ni mls giler nak keluar, lagi pun kaki rasa sakit je bila jln lama2 sikit..

hope tak bertambah teruk la, sbb lg 3 bln lebih je lagi.. tak sabar! ;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails