Friday, June 22, 2012

.: 1 Happy Family!!! :.




amacam, ni semua sbb iffah kena "demam" angry bird, hari2 mintak beli, kalo boleh dia nk mintak 1 set, telur pun dia nak!!! mana la cari nak ooii!!

pastu dah ada semua warna, request "ibu" + "ayah" angry bird plak!! nasib baik la pakcik ko tu baik hati nk belikan... kalo aku bt budusss je takde maknanya nak belikan, bkn murah,, (aku yg kedekut! :p )

Thursday, June 21, 2012

.: 7 Bulan ++ :) :.

as'kum... lama wei menyepi, mood nk update entah hilang ke mana... ekekekeke hari ni pergi check up kat klinik jinjang, nasib baik tak rmai org, tk sampai 1 jam dah siap... yeay!!!!bln ni je 4 kali kena pergi klinik kesihatan jinjang.. check up + minum air gula + scan, lepas ni 2 minggu sekali kena datang sbb dah lebih 28 minggu sampai la bersalin... huhu

takpe la, biar brp kali nk kena pergi pun aku sanggup asal kn baby sihat kn.. cuma kalau kena minum air gula tu yg tak tahan.. eeeuuwwww tekak rs lain mcm je, jgn la lepas ni kena minum lg, cukup la 2 kali... uweeekk!

pregnant kali ni mmg kena control mkn (tapi berat asik naik je + gemuk! hahahaha) kalau boleh tak nak la lebih 68kg ms nk bersalin (ni ms ngandungkn  iffah), susah nk turun ooo, tp sekarang pun dah 62kg apa kes!!! ;p

psst~malu nk tepek gambar dgn muka yg semakin mengembang.. hihihi
Related Posts with Thumbnails