Thursday, June 21, 2012

.: 7 Bulan ++ :) :.

as'kum... lama wei menyepi, mood nk update entah hilang ke mana... ekekekeke hari ni pergi check up kat klinik jinjang, nasib baik tak rmai org, tk sampai 1 jam dah siap... yeay!!!!bln ni je 4 kali kena pergi klinik kesihatan jinjang.. check up + minum air gula + scan, lepas ni 2 minggu sekali kena datang sbb dah lebih 28 minggu sampai la bersalin... huhu

takpe la, biar brp kali nk kena pergi pun aku sanggup asal kn baby sihat kn.. cuma kalau kena minum air gula tu yg tak tahan.. eeeuuwwww tekak rs lain mcm je, jgn la lepas ni kena minum lg, cukup la 2 kali... uweeekk!

pregnant kali ni mmg kena control mkn (tapi berat asik naik je + gemuk! hahahaha) kalau boleh tak nak la lebih 68kg ms nk bersalin (ni ms ngandungkn  iffah), susah nk turun ooo, tp sekarang pun dah 62kg apa kes!!! ;p

psst~malu nk tepek gambar dgn muka yg semakin mengembang.. hihihi

4 comments:

@e_da said...

waaa lama tak jengah sini.. isya pregnant rupanya.. samala kita ida nak masuk 5 moths baru.. apapun sama2 kita jaga kesihatan ya.. take care

Unknown said...

psst tepek lagambar ekekeke
7 bulan dah 62kg
berat tu..macam berat aku nak bersalin dah...
hahahhahaha
bagi takut takut sikit...

dah scan? ada nampak apa2???

Unknown said...

aku - ibu si fatin

isya said...

ida~wah!! br tau juga ni... tahniah... mika nk dpt adik dah.. ;)

tinie~ekekee, nk bt mcm mana, pregnant mmg berat aku naik kaw2 punya... ekekeke dah scan, tp biar la rahsia.. hahaha

Related Posts with Thumbnails