Monday, July 23, 2012

.: Bertahan.. :.

alhamdulillah... puasa hari ni sama mcm sebelumnya walaupun tak bersahur pagi ni.. ;) ni kes tak set jam kat handphone la ni! wek! 1family tak bgn... huhuhu, beza ngan 1st day puasa,walaupun bersahur tp pukul 3 dah rs menggigil 1 bdn.. maybe sbb 1st day kan..

mcm ni tak bersahur pun takpe,tp sian plak kat baby ;)

haihhh sepatutnya sekarang dah start handover semua kerja, tp semakin dekat aku nak bersalin banyak plak kerja yg nak kena buat huwwwaaaa!!!!sape yg nak replace aku punya kerja pun belum betul2 decide, kejap2 staff ni la, pastu jap lg  tukar org plak.... dush!dush! pastu bila tanya betul2, "nanti confrim balik..."   ????? takpela, sekarang ni belum sampai masa, nanti time pantang jgn nak kejap2 call, gggrrrrrr  takpe2, sekarang ni senyum je dulu, takleh tension2, sian baby... ;)


2 comments:

Qaseh Suhaida said...

biasa la hari pertama berpuasa saya pun mcm tu bila dah seminggu nanti mesti dah ok.


isya: sy dr blog http://dqaseh2u.blogspot.com/2012/07/jual-murah.html
awak nak cooler bag dan breastpads tu kan. boleh emailkan nama dan no.phone ke yg_atira@yahoo.com

eifa said...

salam ramadhan juge ;-)

Related Posts with Thumbnails