Wednesday, July 18, 2012

.: Persiapan :.

fuh!!!!!!fuh!!!!! apa punya malas da nak update blog.. huhuhu bkn apa,, bz sgt kat office, sampai umah plak mcm2 nak bt, nak layan iffah lagi.. kadang2 tu balik rumah bkn bt apa pun, tp disebabkan letih, terus cari bantal.... huhuhu

tinggal brp hari je nak puasa... tak sabar rasanya ;) harap2 la dapat puasa penuh walaupun DUE 2 hari before raya..

biasanya persiapan raya mmg aku beli last minute tp dalam keadaan sarat mcm ni,alhamdulillah settle dah iffah punya baju, beli kat sogo je yg aku larat nak jln,lg 1 kat sana kn sentiasa sale ;), sebelum ni biasanya cuci2 mata dulu tapi kali ni terus amik2 je.. itu pun kaki dah rasa sakit... ;(  tinggal selipar & kasut je nak cari lagi, pening dah nak beli kat mana.. husband pun dah beli siap2 baju, kalau tak beli sekarang ntah bila la dia ada masa sbb time puasa confirm dia bz kat kedai, aku??? erkkkk 1 pun takde lagi.. nak beli baju yg mcm mana pun 1 hal juga, kalau dah bersalin confirm duk umah je time raya ni..

oppss lupa plak barang tuk baby pun 90% complete,tinggal sikit2 je nak tambah2,  harap2 sempat la nak beli 10%  lg brg tu hehe 

No comments:

Related Posts with Thumbnails