Friday, July 20, 2012

.: Wish List :.

wish list la sggttt!!! ;p kalau ikutkn nafsu semuanya nak dibeli, mcm nak  sambut anak pertama plak ekekekeke tp lg boleh dikawal.. dulu ms iffah dah beli baby cot, tp disebabkan bilik comel je kn, g simpan kat kedai husband, sekali bila sekarang ni nak guna tuk adik iffah, husband ckp dah jadi sarang cik T plak!!!! huhuhu tak pasal2 kena cari yg lain, tp kalo boleh tak nak dah beli yg besar2 sbb takde tempat nak simpan + kan dah ckp bilik comel je...

so aku ingat nak beli cradle brand sweet cheery ni, risau plak nak letak baby atas katil sbb iffah suka sgt lompat2... haihhhh




pejam mata je la beli benda ni walaupun $$ leh tahan juga bg aku..huhu pakai pun sekejap je ni.. (aku rasa ;) )

yg best, senang bawa balik kampung husband.. ohh ya maybe aku akan pantang sana seminggu or 2 minggu...  tgk keadaan... ;)  




2 comments:

edrina said...

comel.. akak pun berkenan..

Take care yer isya! Bile due? Semoga dipermudahkan.. ameen

isya said...

thanks kak, insyaalah due 17 aug, amin...

Related Posts with Thumbnails