Friday, September 14, 2012

.:breast pump:.

dh lama mencari breast pump electric,plan mmg nak beli spectra 3, nk yg lebih canggih tak cukup budget ;p, dah lama google sampai nak muntah cr mana yg murah... huhuhuhu ;p  cari punya cari, decide ngan husband, akhirnya aku beli kat sini... berbaloi2, tp yg penting bg aku breast pump tu, kira yg lain tu bonus la kn..



  • 1 unit of Spectra 3 Breast Pump worth RM388.00
  • 1 unit of Spectra Shield (for double pumping) worth RM70.00
  • 8 bottles of Autumnz PP Milk Storage Bottles (with FREE 2 bottles and 5 pcs Autumnz Double Ziplock Storage Bag) worth RM38.90

FREE GIFTS as follows:
  • 1 unit of BPA Free Deluxe Bottle Drying Rack worth RM39.90
  • 1 unit of Receiving blanket worth RM15.90
  • 4 pcs Washable Breastpad worth RM12.90
  • RM10 One Baby World voucher to be redeemed against your future purchases.

hg utk pakej ni RM390.00 jimat RM185.60 , best2!  

dah beli online, esok dapat ke ehh?? ;) tak sabar nk guna.. harap2 lepas ni murah la rezeki izzat dapat susu ibu selama mungkin... insyaallah...

No comments:

Related Posts with Thumbnails