Monday, October 22, 2012

.: 2 months :.

sekejap je rs, dah 2 bulan anak teruna ibu ni, ibu pun dah kena g kerja.. sob sob bila ada kat office rindu anak2 kat rumah, mak aku ckp izzat takmo tido maybe sbb aku takde dekat ngan dia kot... huhu
tp anak ibu baik kan, dia takmo tido je , nasib baik tak nangis.. kang pening nenek.. ;p

17hb aritu check up, berat izzat dah 5kg, berkat susu ibu.. ;) alhamdulillah sekarang ni izzat dah pandai senyum, kalau di agah mesti dia bersuara mcm layan "borak" gitu... pandai dah tgk org, kalau
dgr suara org, tp tak nampak depan mata, mesti mata melilau je cari "mana org eehh?"

aiyo, baju dah ada yg kecil, bila nak shopping baju izzat ni? bz like bee..huhu baju kakak iffah, semua gown, kalau tak, leh bt turun temurun ni... hikhik


semoga anak ibu membesar dgn sihat..insyaallah...

psst~geram ooowwhhh kerja bertimbun, giler ok nak cover 2 bln punya kerja.. ;(

1 comment:

Qhaifa Nur said...

kejap cuti 2 bulan.....
tup,tup masuk kerja hari ni...
mcm2 yg difikirkan tentang baby izzat ni...insya allah semua ok

Related Posts with Thumbnails