Monday, October 15, 2012

.: 4 Tahun! :.

cerita yg "diperam" agak lama, erkkkk!   14 september haritu genap Iffah 4 tahun, sian dia tahun ni takde nak celebrate birthday utk dia, maklumla aku tgh pantang kan, nak harap ayah dia... ;) wekkk baik tak payah... hihihihi  tp beli juga la kek murah2 sbb aku ingat nak buat sekali harung birthday husband (27Aug), Iffah (14 Sep), aku (8 Oct) anniversary (15 Oct) sekali ngan izzat boleh??? ;p (17 Aug) hihihi save budget walaupun lain bulan, nak buat tiap2 bulan bengkok la...huhu


Selamat Ulang Tahun Sayang (walaupun dah terlewat) semoga anak ibu menjadi anak yg solehah,bijak, dan hormat pada org tua, jd kakak yg baik tau! ;)

1 comment:

Qhaifa Nur said...

lambat atau cepat..sambut juga
mesti seronok kan..potong kek

hepi besday.......

Related Posts with Thumbnails