Friday, November 16, 2012

.: Free Insurance :.

adehh, nak curi masa update blog pun susah, br anak 2 kalau 5?? hukhukhuk

nasib baik teringat nak register benda ni,free tu... rugi la sape yg tak register.. nasib baik sempat, sbb program ni utk baby 0-3 bln je, esok izzat genap 3  bulan, cepat  ooowwhh

 
saya sudah!anda bila lagi?? eekekekeke  klik SINI kalau berminat nk register ok.. bye!
 
 

Wednesday, November 7, 2012

.: Sedihnya! ;( :.

5 pek susu ebm yg kena buang sebab dah tak leh guna, aku pam pastu simpan kat fridge office (1 pintu), kan tahan 2 minggu je, uwwwwaaaaaaaa 




sbb aku tak ikut susunan yg mana 1 nk guna dulu,main amik2 je kat fridge, ni la jadinya.. ;(

rasa nak beli deep freezer je! huh!
Related Posts with Thumbnails