Monday, December 17, 2012

.: DC aku :.

hahaha, org bt durian crepe, aku pun sibuk nak bt juga!!!! tgk resepi mcm eehhh senang, tp tp tp erkkk susah weiii, aku kan bkn kaki dapur.. huhuhu :( (bila nak berubah oooiiiiiiiiii)

amik resepi dari mana eeh, lupa plak sbb print out je, pastu balik umah br buat... kat rumah aku takde kuali yg non stick, yg ada pun kecil comel je sbb mak aku guna utk melempeng kuih... hihihi

jd aku guna ngan apa yg ada je...  tada... kulit tebal la, pastu g tambah air br ok sikit

comel je, 2 kali ngap je!
 
memcabar gak la bg aku sbb kulit DC ni kena senipis boleh tp jgn sampai koyak plak ms melipat nanti ye... tp aku bt sesuka hati aku je, tebal pun tebal la, masuk mulut gak, cuma kureeeng mcm yg kita beli... ;p
saiz pun tak sama...hahaha
 
dapat la 2 bekas, simpan ke peti sejuk,ok gak la rasa DC aku ni, ingatkn dah tersalah beli fresh cream..

1st time try, mak aku kata ok la, next time cuba bt lagi sbb fresh cream banyak lagi.. ;) practice make perfect!
Related Posts with Thumbnails