Wednesday, December 12, 2012

.: Lega :.

2-3 hari ni risau sgt2, mana tak risau, sbb 4 hari izzat tak berak.. yg aku pun duk la terpikir, erkkk aku makan apa eeh, knp izzat tak berak2 lagi??? (sbb izzat fully bf) pening gak la, tp bila tekan perut izzat, ehh tak keras pun & izzat pun ok je mcm biasa ( ceria & tak nangis).. mak aku pun risau gak, tiap kali izzat nangis , main agak2 je " sakit perut ye??"

pastu aku try google, takut benda ni tak normal kan, alhamdulillah, rupa2 nya normal janji anak tak nangis & still active mcm biasa, fuhhhhhhhhhhh ;)


yg bestnya td izzat dah berak dgn banyak koooo... huhuhu siap teran2 lagi, syukur!!! ;)

gambar terkini izzat, botak!! rambut tumbuh sikit2 je lepas cukur... hihi

1 comment:

Qhaifa Nur said...

mmg risau klau anak buat membuang nih...lega rasa hati..comel

Related Posts with Thumbnails