Wednesday, September 4, 2013

.: rutin harian .:

Jam sekarang 4pg,Selalunyi bila time mcm ni, time 'mengepam' (susu) sbb izzat tak mo direct, dan mesti anak teruna aku ni temankan, biasanya mcm biasa dia akan kacau aku, nak bdukung la, merengek, mcm2 la.. saja nk ajak main la tu maklumla kakak tgh tido..
Tp hari ni dia ngantok sgt kot,

With bantal bucuk

Bila aku toleh lg, dh tlelap lg..  aman harini mengepam, kalau x sampai tumpah2 susu bila izzat kacau ibu kan.. huhu

Tuesday, September 3, 2013

.:serawa durian:.

Pagi ni breakfast mkn roti cicah kuah durian.. sgt mncabar ok, bila breastfeeding ni, aku yg hantu durian ni, kadang2 tpaksa telan air liur je bila nampak durian longgok2, murah plak tu..huhu Tp merasa la juga seulas 2, ahad lepas singgah pasar mlm kat ampang lepas balik dr open house, beli rm10 je dpt 5 bj kecil2, ada isi durian tu yg tawar, syg plak nk buang, tu yg bt serawa durian..
Main msk2 je dlm periuk kecil, tada.. siap!
Office arini bau durian sbb aku bw bekal sikit.. hehe

Burp... alhamdulillah

Monday, September 2, 2013

.: menyepi :.

Assalamualaikum, lamanya menyepi,, huhu tup tup izzat dah 1 thn ++ sekejap je ms brlalu..  rs rugi je sbb x dpt nk update pasal izzat kat blog ni.. haihhh nk bt mcm mana,ms mencemburui daku... :p
K la, kalau rajin aku update lagi...

Gambar terkini.. ms naik feri @ pulau pinang, x nampak plak background kat belakang.. 
Related Posts with Thumbnails