Thursday, November 21, 2013

.: "A" :.

Hampir 1 thn iffah masuk tadika, yg aku perasan, byk lg yg dia kena improve dr segi tulisan, bacaan, belum decide next year nak tukar @ stay kat tabika perpaduan, so far ok dia belajar sana, dia pun happy, tp tu la...  mcm byk main (iffah)...huhu
Dpt report card dr cikgu,
1st semester , byk c, & pelat! Last semester,  byk improvement, dr c ke b, ok la....... :)  so cuti sekolah, aku kena gigih ajar dia membaca dua suku kata dulu... br 3 hari ajar, alhamdulillah,  90% dia eja & baca dgn betul, harap2 sebelum masuk sekolah dia boleh baca dgn lancar... insyaallah. .. good luck kakak! Tgk ni tulisan yg besar2, huhu x pela janji dia nak buat... * time mls colour pun ikut suka dia je, janji siap :p
Siap mark sendiri "A" hahaha

Wednesday, November 20, 2013

.: on off :.

Assalam... hihi lama betul menyepi,  mood nk update blog mmg 0, huhu tup tup my hero dah msk 1thn 3 bln, cepat betul ms blalu.... tp arini my hero ni demam plak, on off plak tu dr smlm... cepat sembuh ye syg....





Related Posts with Thumbnails