Thursday, November 21, 2013

.: "A" :.

Hampir 1 thn iffah masuk tadika, yg aku perasan, byk lg yg dia kena improve dr segi tulisan, bacaan, belum decide next year nak tukar @ stay kat tabika perpaduan, so far ok dia belajar sana, dia pun happy, tp tu la...  mcm byk main (iffah)...huhu
Dpt report card dr cikgu,
1st semester , byk c, & pelat! Last semester,  byk improvement, dr c ke b, ok la....... :)  so cuti sekolah, aku kena gigih ajar dia membaca dua suku kata dulu... br 3 hari ajar, alhamdulillah,  90% dia eja & baca dgn betul, harap2 sebelum masuk sekolah dia boleh baca dgn lancar... insyaallah. .. good luck kakak! Tgk ni tulisan yg besar2, huhu x pela janji dia nak buat... * time mls colour pun ikut suka dia je, janji siap :p
Siap mark sendiri "A" hahaha

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails