Monday, December 7, 2015

.: 58.40 Kg :.

Rs nak nangis je tgk penimbang ni, ni yg mls nk timbang ni, uwwwwwaaa, ok, hasil aku "kumpul" lemak kat bdn ni lebih kurg sethn, naik 6kg sejak bgelar "housewife", apakah?? Sbb hati banyak senang ke? Mkn tido mkn tido?huhu stress? Mls nk bsenam , ntahlah semua alasan tu kot, adoooiii, makin kembang dh mcm org pregnant plak.. 

Sbnarnya br2 niaku ada view blogger favourite ni la, lama x dgr citer, ehh sekali tkejut oowwhh kuruss dah skrg, ni yg jd pembakar semangat ni, nk kurus jg, x leh jd, kita hasilnya lepas sebulan ok!  

#jgn hangat2 tahi ayam sudah laaaa isya oiii hahaha
 Abaikan seluar tidoq tuuuuu :p

Sunday, December 6, 2015

.: Rindu... :.

terasa rindu kat blog ni.... bsawang dahh :(

byk cerita yg nak dikongsi kt blog tapi ntah la... bila dah menaip pastu padam ( fhm x?) :p
arini pun buka laptop sbb nk update br1m 2016.. huhu

ok, nk layan anak2 dulu, insya allah update lg ( ntah bila...) hahahaha

assalamualaikum...
Related Posts with Thumbnails