Wednesday, January 6, 2016

.: welcome 2016 :.

Assalamualaikum... belum tlambat kot nak ucap selamat tahun baru heeee, semoga tahun baru ni lebih baik dari sebelum ni, insya Allah...
4 januari 2016, dah start sesi persekolahan, thn ni iffah darjah 2.. rs mcm cepat je kn ms berlalu, dh big girl ni xde la nk nangis2 ke apa kn.. alhamdulillah ms darjah 1 pun dia ok sbb sekelas ngan kwn Tadika ..
Hrp2 result periksa this year better then last year...  ibu pun kena kerja keras , x leh "main2" mcm iffah dah.. hihihi

No comments:

Related Posts with Thumbnails